Onni

Runoilija d56f996b00d112fe25a44a5d1d5f6d97

Katson sinua
en voi hengittää

Kuuntelen sinua
sydämeni pysähtyy

Kosketansinua
hermoratani hyytyvät

Sinä
aiotko tappaa minut hitaasti?

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Toivottavasti mistään sellaisesta ei ole kysymys.
 

Käyttäjän kaikki runot