Elävä ihminen

Runoilija d56f996b00d112fe25a44a5d1d5f6d97

En minä ole
eläin kaltereiden takana

En minä ole
täytetty eläin jalustalla

Älä katso minua, kuin olisin katselusi objekti!
Älä hivele minua, kuin olisin uusi keittiönkaapisto!
Älä kuuntele minua, kuin olisin paras äänilevysi!

Älä sinä helvetti vieköön pidä minusta
vain siksi että muutkin pitävät

Selite: 
Etkö voisi pitää minusta minuna?
Kategoria: 
 

Kommentit

Tämä kolahti!
Kyllä sen tuntee, jos/kun pidetään esineenä, eläimenä.
Puhuu kokenut.
HYVÄ runo, jossa vahva lataus.

aa. tuttu tunne. hyvin kirjoitettu, pidän erityisesti lopetuksesta.

Erikoisia vaatimuksia, toivottavasti nyt on kaikki hyvin.
 

Käyttäjän kaikki runot