lapsoseni

Runoilija -lollipop-

nainen
Julkaistu:
6
Liittynyt: 27.3.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Miten pieni ja särkyvä oletkaan

oma hentoinen lapsoseni.

Sinut syliini tahdon rutistaa,

sua nuuhkia, ruususeni.

Ei mikään mahti milloinkaan

sua luotani pois saa viedä.

Sinä pahuuksista maailman

vielä mitään et onneksi tiedä.

Sua tuulet lempeät tuutikoot

ja hyväilköön höyhenet sievät,

kun unien maahan matkustat,

sinne polut pehmeät vievät.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot