Rajatilatyyppi

Runoilija Miihkali

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 5.7.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

kestääkseen kaiken on kestettävä kaikesta kaikki
jopa elämä
sellaisena kuin se on
 


minulla on tänään tapaaminen
pahimman viholliseni
minun itseni kanssa

hirvittää niin paljon
että olen tuhonnut joka ikisen peilin
välittömästä läheisyydestäni
en kestä nähdä
varjoakaan siitä ihmisestä
jota koskaan en opi tuntemaan

olen varmaankin vampyyri
sillä yöt ovat ystäviäni,
kylmyyttä puhuvat elkeetkin

hampaat käyvät hanakasti
viattomaan kaulaan
kutsumaan rakkaudeksi
eläimellistä himoa

nähdä neitsyeitten
veren roiskuvan
Rorschachin musteläiskiä
sairaalloisen valkeisiin seiniin

houreiksi muuntunut
väsymys
hourii lisää nauloja
arkkuun
hakattavaksi

elämän lahja tietenkin
on arvokkain kaikista
mutta minkälainen elämä
on tarpeeksi irvokas tuhottavaksi

se on just se!

Tuo surupukuinen
sympatiamagneetti, joka
kesäkissana oveasi raapii
lärvillään anova katse
edes jotain, jos sais

karkealla kielellään veltto kysymys
ihan yhtä veltto kuin koko mies

paljonko itserakkaudelta jää
jäljelle kunnioitusta
ympäristöstä huokuvaa
ymmärystä varten

-sehän kilahtaa uudestaan
on vain ajan kysymys,
sanovat viisaat

kunpa narsissi ja narsisti
voisivat kumpainenkin
tarkoittaa sitä kukkaa

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Räiskyvä rajatilaruno, hyvin sanoitettu, pidin.

 

Käyttäjän kaikki runot