Papalle

Runoilija AgonizedAngel

nainen
Julkaistu:
7
Liittynyt: 24.7.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Poskelle vierähtää suolainen kyynel.
Se viestii kaupauksen paremmin,
kuin tuhannet sanat.
Sanat,
joilla yritämme selittää,
juuttuvat kurkkuun,
ja hiljaisuuden keskellä
valo heijastuu kyyneleestä,
joka loistaa kuin helmi.
Sinäkin olit kuin helmi,
sait ilosi loisteella kaikki hymyilemään
ja unohtamaan kaiken,
kaiken pahan.
Sait elämän pysähtymään siihen hetkeen,
jolloin kaikki olivat onnellisia.

Selite: 
Yksi vuonna 2007 kirjoittamiani runoja pappani muistolle, ikuisesti häntä muistaen ja kunnioittaen. Lähdit luotamme liian aikaisin 22.1.2007.
Kategoria: 
 

Kommentit

Käsinkosketeltavaa surua.Kaunis runo poisnukkuneelle papalle.

 

Käyttäjän kaikki runot