Oletko siinä?

Runoilija AgonizedAngel

nainen
Julkaistu:
7
Liittynyt: 24.7.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Aurinko paistaa.
Aurinko sokaisee,
ja olen näkevinäni sinut
Tuuli viilentää.
Tuuli humisee,
ja olen kuulevinani sinut
Ruoho kostea.
Ruoho koskettaa,
ja olen tuntevinani sinut

Tuntuu että olet kaikkialla,
vaikket ole missäään

Selite: 
Vuoden 2007 tuotoksiani.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot