Ihmetystä

Runoilija The Squirrel Whisperer

mies
Julkaistu:
11
Liittynyt: 29.4.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Purjehdittuani avioliiton auvoiseen satamaan elämäni naisen kanssa on runosuoni melko tyystin kalkkeutunut suoraan verrannollisesti tuskaisen piipittämistarpeen vähenemisen kanssa. Inspiraatiota ja uusia ongelmia odotellessa laittelen sivulle 22.3.2010 alkaen vanhempaa tuotantoa alkaen ensitapaamisestamme 6.6.2007.
 

Jos mies ei kuule ja herää,
kun vaimonsa vuosikaudet
huutaa läheisyyttä ja aikaa,
eikä tunne sydämessään
tyhjyyttä ja hätää silloin,
kun yhteys on jo rikottu,
mitä hän oikein menettää,
kun vaimo lopulta lähtee?

Eihän hän alunperinkään
tajunnut koko jutusta mitään.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

tämä tuntu sielun syvimmässäkin sopukassa asti...

viittaat äskeiseen "jätetty"
runoon

saatat ol oikees,
mut mees hiukan ittees

se jok kerran lähtee
et sä pikkuinen sen tähtee
enää sit nää

paljon on pelis,
mut säkin pelaat
aika rankkaa pelii

mua se ei enää haittaa
sun itses takii
tän kerron

runos muuten on oikein hyvä

Suurin osa menettää kodinhoitajan, palvelijan, lastenhoitajan ja ehkä muidenkin asioiden hoitajan, eikä muuta, mutta siksi ero kirpaisee...noh...ehkä hieman kyyninen mielipide, mutta näin se usein on. Hyvä runo

 

Käyttäjän kaikki runot