Pakan Mustin Akka

Runoilija alter ego

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 26.3.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Ei oo helppoo
Herttarouvalla
oman maalaistansa pakoilla
pakan alle piiloon poukkoilla

Pintaa tummaa
sieltä salaa ihailla


Ei oo helppoo
kuningasideoita
tyhjästä päästä taikoa

Ässiä yrittää
leveisiin hihansuihin
loppujakoon pantata

Päiväunissa pasianssista haaveilla
Jonoa vain alleen toivoa



Hiljainen on yksinäisen huuto
kun ei hertta ole valttia
vaikka kuinka nostais
ei löydy rakkain enää pakasta

Tässä kolmen rojaalisen
noidankolmiossa
kun ei koskaan tule lupaa koinia

Täyden käden vieraalla
ois sentään hetki aikaa seistä rinnalla
haamuvetoon melkein uskoa



Ei oo helppoo
poloisella Herttarouvalla
pöytää pitää puhtaana

On tunnepuoli melko musta
kun pitää Pata-akkaa väistellä


Sydäntänsä varmalta häviöltä
jakoon seuraavaan säästellä
Selite: 
"Käskettiin" kirjoittaa kieli poskessa :P
Kategoria: 
 

Kommentit

Eka runo jonka olen lukenut pelikorteista tämä oli tosi hieno!

Hyvin kirjoitettu runo.Pidin.

Näyttää kuitenkin toivo kestävän seuraavassakin pakassa. Niillä pitää pelata jotka jaossa saa...näin kait se on aina. Pitää pluffata jos muutkinn kortit ja jakajat sitä tekee. Peliruno...ehkä elämänpelisellainen :c)

omakuvana aika heppoinen itsesäälikuvaus, mutta runona maan mainio. hienosti olet sanoja käyttänyt, asiaasi kuvannut.

Juuh..ei helppoo kellään*virn* ;D
Hienosti kirjoitettu!

 

Käyttäjän kaikki runot