Maailmanlopun jälkeen

Runoilija Leka

mies
Julkaistu:
8
Liittynyt: 26.3.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kitaristi, rumpali, basisti wannabe laulaja

Sanat jotka täältä löytyy on enimmäkseen tarkoitettu omaan projektiini mutta saattaa tänne eksyä joitan Io:n sanoituksiakin
 

Verse1
Tuli totaallinen tuho, sota viimeinen
Ihmiskunta kokosi voimansa iskuun massiiviseen
Aseet ladattuina marssien
Julisti tuomiota joukko koneiden

Chorus
Mutta jälleen nousee tuhkasta uusi kansa
Luo uuden taivaan, uuden maan
Ja imperiuminsa jälleen rakentaa
Ajallaan

Verse2
Ylivertainen teknologia ihmisten
Koitui kaiken elävän kohtaloksi
Maahan jäi vain tuhkaa ja
Taivasta peitti pilvi harso tummanpunainen.

Chorus
Mutta jälleen nousee tuhkasta uusi kansa
Luo uuden taivaan, uuden maan
Ja imperiuminsa jälleen rakentaa
Ajallaan

Verse3
Mutta niin taas aika valuen
Ihmiskunta tuhon jälkeinen
Kerää voimansa uudestaan
Ja historia itseään toistaa taas

Interlude
Ei opiksi ottanu kukaan
Tuhoaa itsensä ihminen uudestaan
Se kuuluu luontoon, kiertokulkuun
"Se mikä rakennettu on se myös tuhoutuu"

Selite: 
Kirjoitettu joskus 3 aikaan yöllä ja sen ehkä huomaakin.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot