Kuoleman tiellä

Runoilija Leka

mies
Julkaistu:
8
Liittynyt: 26.3.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kitaristi, rumpali, basisti wannabe laulaja

Sanat jotka täältä löytyy on enimmäkseen tarkoitettu omaan projektiini mutta saattaa tänne eksyä joitan Io:n sanoituksiakin
 

Verse1
Vuodet vierien, päivät lipuen kulkevat ohitseni.
Aika valuu sormieni välistä hiekan lailla, enkä voi estää.
Kaaos hallitsee mieltäni, Verenpunainen näkymä silmiäni.
Etsin vastauksia turhaan, toivo on mennyt menojaan.

Bridge
Kadonneen valtakunnan tuhkat
Tietäni reunustaa
Matkalla manalaan
Eikä kukaan tullut mukaan

Chorus
Poltin sillat takanani
Jätin taakseni vain elämän entisen, kärsimyksen.
Maailman raunioissa vaellan.
Kuoleman tiellä.

Verse2
Ihmiskunta tuhoutuu aikanaan, oman kätensä saattelemana.
Kaikki saavutettu valuu maahan, niinkuin paahuskin kääntyy itseään vastaan.
Haavoittuneena, loukattuna, anon armoa suuremalta voimalta
Maassa makaan ja odotan, pelastustani tai loppuani.

Bridge
Kadonneen valtakunnan tuhkat
Tietäni reunustaa
Matkalla manalaan
Eikä kukaan tullut mukaan

Chorus
Poltin sillat takanani
Jätin taakseni vain elämän entisen, kärsimyksen.
Maailman raunioissa vaellan
Kuoleman tiellä.

Verse3
Tulkoon ydintuho, kolmas maailmansota viimeinen, kärsimys
Se minua koskettaisi vain tuulen henkäyksen lailla
En tunne mitään, en nää mitään
Olen vain tyhjä kuori vailla omistajaa.

Interlude
Taivas tummenee, Viimeinen elämän pisara putoaa
Valo ja pimeys, Elämä ja kuolema
Vastakohdat toisilleen mutta silti sama asia.

Bridge

Chorus

Selite: 
Kirjoitettu aika nopeasti ja vähän synkähkössä tilassa.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot