Taas.

Runoilija Desperando

mies
Julkaistu:
8
Liittynyt: 10.12.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

mäh..
 

Olisi hienoa omistaa nimi,
Oikea pirun sävellys!

Nyt kuitenkin.
Tyydyn classisiin,
Virtasiin ja Tarvaisiin.

Jos venyttäen yllän varpaisiin
olen tavoitteeni tehnyt.
Tarkoittaen sitä siis,
et' aikani on mennyt.

En turhia paineita tavoita.
En mahdottomalla itseä haavoita
kunhan nuhan tän voitan.

Muusani, Rakas.
Soitan sinulle. Joskus vielä. Ehkä.
En lupaile mitään.
Olen taas junassa,
matkalla pohjoiseen;
Kylmään. Armottomaan.
Edes lapsemme tuoma lämpö ei kuitenkaan
voita haluani kuolla yksin.

Edes itkusi, ystäviesi tai omieni itku
ei saanut minua muuttamaan mieltäni.

Ja kyllä muistan että Tenho-veljesi lupasi opastaa minua
pyhässä tavoitteessani jos vielä ilmaannun edes samaan piirikuntaan kanssanne.
Ymmärrän sen hyvin.
Nykynaisella on enemmän munaa kasvattaa lapsia.
Myös kuulemani perusteella, myös sinun suustasi.
Rakas.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot