Se jokin virtaa myös sisälläni.

Runoilija Desperando

mies
Julkaistu:
8
Liittynyt: 10.12.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

mäh..
 

Katselemisestasi ei vaan voi saada tarpeeksi.
Lainehdit puolelta toiselle, ja pidät salaisuudet itselläsi.

Upota uomiisi tahtoisin;
kävellä kankaittesi yllä.
En voi kesäisin kuin miettiä;
miltä näyttäisit syksyllä.

Olet kuin äiti maa;
pidät lapsistasi huolen.
Halajan et mukaas mut korjaat;
sen jälkeen kun ma' kuolen.

Olet kuin sinervää nirvanaa;
mut unelmat sä poltat.
Ja rakastan sua sittenkin, vaan;
vulvaas toiset hukkua saa.

Haluisin niin hukkua helmoihis'
´en aio edes yrittää.
Mut jos päätät minut ottaa;
en pystyisi vastaan pyristään.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot