Kirjailija Isossa kaupungissa.

Runoilija Desperando

mies
Julkaistu:
8
Liittynyt: 10.12.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

mäh..
 

Ei kaikki menny niinku suunnittelin,
Meni rahat, meni vaatteet, ja meinas henkikin.
Yö oli niin erilainen mihin olin tottunut,
johtuuko se isosta kaupungista,
liikenteen melusta,
vai lihanpaljoudesta,
notkeudesta, nuoruudesta.

Tiiät kyllä mitä menin hakemaan,
kultaa ja vitusti kunniaakin sakeempaa;
Halpaa viinaa,
ja stydimpää tupakkaa.

No, miten vaan.
Rakkauttahan jaetaan,
muttei kaikille anneta,
oikeutta vihaan ja tuhotyöhön.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot