Vapaus ja kyyhky

Runoilija Inarin

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 24.3.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Vapaus ja kyyhky. Rakkain, tiedäthän niiden merkityksen? Rakastan sinua
sellaisena kuin olet, juuri tuollaisena
kauniimpana olentona maailman kaikkeudessani. Vitivalkoinen on niin
valkaistu.
Sinä olet säteilevä ja keveä, kuin kaunein auringon nousu.
Sinä olet kuin pimeässä hohtava lyhty, tyynesti välkehtivä kirkkaus.
Rakasta vain ja elä, sinun elämäsi on kaunis laulu. Kaikki sinussa on
kuin musiikkia. Leijaile korkeammalle, tiputtaen itsesi taas alemmaksi,
huomataksesi kuinka keveää on lentää.

Selite: 
kiitos avusta KK <3
Kategoria: 
 

Kommentit

Aww.. Kaunis, ihana runo! :)<3

 

Käyttäjän kaikki runot