syntymähumala

Runoilija Inarin

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 24.3.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Onko onnea, ilman pelkoa?
Onko oikeutta olla onnellinen?
Humaltua ihmisestä, hullaantua rakkaudesta.
Antaa tunteen viedä, ilman järkeä.
Perhoset vatsassa, aurinko huulilla.

Onko rakkaus ja onni kuin humala? Se syntyy hiipimällä, tuoden mukanaan
hilpeyden ja hyvän olon.
Taipuen pikkuhiljaan laskuhumalaan, krapulaan ja lopulta sydäntä
riipaisevaan morkkikseen?
Lopulta ajankuluessa haihtuen unholaan?
Olisi ollut onni syntyä humalassa.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot