Lennä, rakkaani, lennä

Runoilija Inarin

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 24.3.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Kun yö saapuu, ainoastaan hiljaiset äänet ympärilläni.
Sinä olet poissa, ei enää tuoksuasi, kosketustasi ihollani.
Pitkän matkan olen kulkenut, etsien tietä takaisin luoksesi.
Mutta siltikään vaikka vierelläni olisit, en enää lähellesi pääsisi.
Suojamuurisi on liian vahva, kylmä ja minä liian heikko enää yrittämään
sen yli.
Avaan käteni ja päästän viimeisetkin säikeet käsistäni. Minun on
päästettävä irti.
Lennä, rakkaani, lennä.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot