Hyvää yötä

Runoilija Inarin

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 24.3.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Hyvää yötä, hyvästi.
Minun on mentävä, eteenpäin jatkettava. Vaikka pimeys pelottaa.
Siipesi repaleiset, sydämesi haavoilla, tiesin sen.
Yritin sitoa siipesi, parantaa sydämesi rakkaudellani, onnistumatta.
Jäljellä vain tyhjä sieluni, kolkko ruumiini, sydämestäni pumpattiin
viimeinenkin taika, sielustani
se ainoa unelma. Kyyneleet. Hyvää yötä, hyvästi.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot