Itsenäisyyspäivä

Runoilija Kissanminttu

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 23.3.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Sanoilla täytetyt lauseet ja lauseilla täytetyt runot auttavat minua muistamaan, mitä joskus ajattelin - tai jätin ajattelematta.


Kiitän ja kumarran rakentavasta palautteestanne.
 

Kuinka kehtaat,
itsenäinen Suomi,
olla niin nöyrä naapurillesi.
Kuinka kehtaat,
itsenäinen Suomi,
hyvitellä sille, jolla on jotain
meidän omaa.
Kuinka kehtaat,
itsenäinen Suomi,
vasta kaukana Brysselissä
paljastaa luonnottoman hymysi.

Ennen oli Suomi Ruotsin,
tänään suomenruotsi,
voiko sanajärjestystä vaihtamalla
saada oikeasti aikaan
konkreettista muutosta?

Miksi on niin vaikea muistaa
kuka on tänään päivänsankari?

Venäjä,
Venäjä,
Venäjä.

Selite: 
Lyriikan tunnilla riipaisin.
Kategoria: 
 

Kommentit

Oikein upea. sanoit suorat sanat, karjalaiset geenini kiittävät.

 

Käyttäjän kaikki runot