Mielen kevät

Runoilija grace

nainen
Julkaistu:
7
Liittynyt: 28.2.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Rentukat
olen odottanut teitä
aina keväisin
kevätpuroni äärelle

Tänä keväänä
odotan teitä
rentukkamekossa

Mielessäni solisee
elämänvirta

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Kaunis kevätruno.

 

Käyttäjän kaikki runot