Kanssani

Runoilija grace

nainen
Julkaistu:
7
Liittynyt: 28.2.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Lähtisitkö
retkelle merenrantaan

Tanssisitko
rantahiekalla läpi yön

Ehdottaisitko
musiikin

Minä laulaisin sen sinulle

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Voin kuvitella sen... Merenrannan. Hyvä runo. Hyvää synttäriä!

Tämä teki minuun suurimman säväyksen runoistasi.
Ah ja voi, ihanaa on Rakkaus!

 

Käyttäjän kaikki runot