Yksin

Runoilija Aurora94

nainen
Julkaistu:
5
Liittynyt: 28.2.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Melkein täysikäinen tyttönen Joensuusta kirjottelee omaksi ja toivottavasti muidenkin iloksi.
 

Valosäikeet käsissäni ja mietin vain
miten tämän kaiken kerättyä sain?

Ei ole helppo irrottaa
mutta ehkä yksi kerrallaan.
Yksin joudun tämän kuitenkin kantamaan
ei ketään jolle puolet luovuttaa.

Voisin yrittää kertoa
miten solmussa säikeet ovat
mutta ymmärtäisikö sitä kukaan
miten vähällä olen koko ajan luovuttaa.

Olen liian väsynyt tänäänkin
eikä yksikään solmu auennut.
Laitan valon takaisin lukkojen taa
Olen väsynyt.

Itken pimeässä taas raskaampia kyyneleitä kuin eilen, valot pitävät minua hereillä. Yksin yö toisensa perään.

Selite: 
öisiä tuntoja.
Kategoria: 
 

Kommentit

Koskettavaa kerrontaa. Toivottavasti solmut alkavat aueta ja valo pysyy,eikä lukkojen taakse asetu.

 

Käyttäjän kaikki runot