Kivitetty romantiikka

Runoilija Aurora94

nainen
Julkaistu:
5
Liittynyt: 28.2.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Melkein täysikäinen tyttönen Joensuusta kirjottelee omaksi ja toivottavasti muidenkin iloksi.
 

Olisiko kukaan uskonut
jos vuosi sitten olisin kertonut
tämän tulevan vastaan

Jos ihmissuhteeni piirrettäisiin kartaksi
niistä saisi keittiöön uuden tapetin.
Yhtä paljon toisiinsa punoutuneita oksia
siellä täällä muutama onnistuminen kukiksi.

Olet sinä, jonka yritän unohtaa.
Olet sinä,johon yritän tottua.
Olet sinä, jonka kanssa en välitä.

Olette kaikki olemassa vain minulle
vain minulle niinkuin olette.

Ripustettuani kartan seinälle, kivitän siitä pois kaiken romantiikan.

Selite: 
Ihmisuhteiden vaikeus.
Kategoria: 
 

Kommentit

Mukavia kielikuvia. Yllätyksellisiä ilmaisuja ja sopivasti vaihtelua, mutta myös asiaa. Tykkään.

 

Käyttäjän kaikki runot