Kevät

Runoilija Kianga Yatima

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 23.3.2005
Viimeksi paikalla: 12.1.2020 4:09

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

" Olet kuin kukka ikuisen hallan armoilla "


Nämä runot ovat suurimmaksi osaksi vain tunteiden purkamista, mutta joskus voi löytyä ihan vain hetken inspiraation siivittämiä tekstejä tai ehkä tarinoitakin.
 

Se hiipii aina varpaillaan,
se aina saapuu hiljaa ja salaa

En ehdi sitä huomata,
en ehdi sitä estää,
kun on jo liian myöhäistä

on se jo virrannut suoniini,
päähäni ja sydämeeni
saaden mielen sekoamaan

Kiihkoa
Toiveita
Unelmia
Hymyä
Hykertelyä
Kehräystä

Ajatukset täynnä kevään iloa

Kevät on myrkky,
joka saa neidon mielessäni
heräämään talviuniltaan

ja huomaamaan

miten hyvältä tuntuu pitää kädestä kiinni.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Kuvaat taitavasti kevään oveluutta ja miten se vain tulee ja onkin jo tässä. Matkaallaan tuo myös monia tuntemuksia. Pidän!

 

Käyttäjän kaikki runot