Toive tähdenlennolta

Runoilija Night Hymns

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 23.3.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Unelmissa joihin sinä uskoit,
on nyt säröjä näistä käsistä.
Korvaisiko hymyni,
sen mitä enää ei saa takaisin?

Yönä jona valvot taivasta katsoen,
tahtoisin antaa sinulle siivet,
joilla voisit rakastamasi tähden saavuttaa.
Olethan vielä aurinko?

Vierellesi kävelee tuo kaunis ihminen,
joka sinun tapaasi tavoittelee
säihkettä tuolla mustalla kankaalla.
Tarttuu käteesi sinua kannatellen.

Toivo kolmesti kun putoan,
toivo ikuista onnea siihen uskoen.
Otathan minut kiinni,
vaikka sait odottaa niin kauan?

Voin yhä toteuttaa toiveesi,
rakastathan minua vielä?
Lupaan ikuisuuteni vain sinulle,
sanotko että riitän?

Selite: 
Olen vain tähti, sinä olet aurinko.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot