olet ainoa

Runoilija Night Hymns

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 23.3.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Käteni tärisevät,
henki ei kulje.
suljen silmäni,
haluaisin vain pois,
mutta missään ei ole ovea josta kulkea.

Olet kaikkialla minussa,
kaikkialla minne katson.
Kun huudan siitä tulee nimesi.
olen etsinyt sinua koko elämäni.

Ota kaikki mitä minussa on,
revi sydämeni rinnastani kun se vielä lyö
sillä se lyö vain sinulle.
ymmärrä minua,

Selite: 
Kirjan inspiroima.
Kategoria: 
 

Kommentit

Todella hieno ja voimakas runo!

 

Käyttäjän kaikki runot