Murder - Love - Rape

Runoilija Deiga

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 21.3.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Mitäs minusta kirjoitan, sanoja piirustellut paperille jo vuosia, aiheita on monia, vaiheita on monia...iloinen veikkonen olen, vaikka välillä vähän masentaakin...Elämä on elämisen arvoista, Carpe diem!
 

interior of spaces. takes back
fills up all corners of emptiness
saving nothing from everything
beyond walls of high tones
cover up murder, love, rape
accusation of an innocent man
no light burden to carry, fall down and crumble
warning of an unsuspecting guilt
never-ending beneath or above waves
no relief and no pain

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Voimakkaita tunnelmapaloja koskettavassa runossasi.

 

Käyttäjän kaikki runot