Life

Runoilija Deiga

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 21.3.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Mitäs minusta kirjoitan, sanoja piirustellut paperille jo vuosia, aiheita on monia, vaiheita on monia...iloinen veikkonen olen, vaikka välillä vähän masentaakin...Elämä on elämisen arvoista, Carpe diem!
 

dark lands between
dark times arouse
fading away a morning glory
sand of time stirring
flowing from eternity
reduction of humanity
by the beast, her posession

secret caves in a mind's maze
never been found, searched for
acted instimctively, instantly
on impulse, electric charge
weak mind in lack of inspiration
dreamer awakened, never-ending sleep
curtains of life closing and opening
irrational manner of behaviour

medieaval thoughts linger
pointed onto life by death's finger
craving after miracuolous deceit
never achieving, locked gates of transfer
revision of late occured by repeat
returning to seduction, one-minded dancer.

Selite: 
oudomman puoleinen sanasekasorto, joka löyty leijumasta ympärä huonetta ^^
Kategoria: 
 

Kommentit

Tietynlaiseen musiikkiin tämä sopisi kuin nyrkki silmään. Sen verran synkissä tunnelmissa liikutaan, ihmismielen laidoilla.
Hyvin näyttää olevan englanti hallussa, minä en ainakaan valittamista löytänyt ja sujuvasti soljuu tekstisi muutenkin. Runon nimi vain tuntui turhalta, toimisi ilmankin.
Pidinhän minä.

 

Käyttäjän kaikki runot