Painting pictures

Runoilija Deiga

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 21.3.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Mitäs minusta kirjoitan, sanoja piirustellut paperille jo vuosia, aiheita on monia, vaiheita on monia...iloinen veikkonen olen, vaikka välillä vähän masentaakin...Elämä on elämisen arvoista, Carpe diem!
 

walking on, blinded by the sun
seeing the world through new eyes
thoughts created by ignorance of others
walking past an never-changing crossing
observing surrounding.
acknowledge a scenery for portret
artist without the brush, use of pencil instead
deepl plains of life covered with snow
light and small tracks create a path
standing on the side, tree of knowledge
green in winter as in summer
radiation of light, warmth, wisdom
making shadows before a bright blue sky
this picture drawn, only in holy words
taking place in another world
placed in beauty and marvel, past eyesight.

Selite: 
tälläisen kirjoitin kun näin talvella aivan upean näkymän puusta ja lumesta ja auringosta...se oli maalauksen arvonen näkymä...mutta ainoo mitä mun kädet pystyy tekemään kuvailemaan jotain niin kaunista on kirjoittaa...
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot