Bullettrain called Life

Runoilija Deiga

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 21.3.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Mitäs minusta kirjoitan, sanoja piirustellut paperille jo vuosia, aiheita on monia, vaiheita on monia...iloinen veikkonen olen, vaikka välillä vähän masentaakin...Elämä on elämisen arvoista, Carpe diem!
 

A heavy living steam machine
goes through life as a bullet
through wood, pushing out of its way
powered by feelings, thoughts, impulses
best drive created by Love, Hate, Anger, Pain
no force differs from the other in energy
all of them only divided by a thin line
walking this thin line, feeling of being torn appart
always going round, twisted between feelings
no clearness of mind, the blinded mind's eye

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot