Liian heikkoja

Runoilija sissar

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 21.3.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

En pystynyt enää olemaan hiljaa.
Kerroin kaikista tärkeimmälle,
hänkin tiesi ongelmasi.
Hän yritti auttaa sinua ja niin minäkin halusin.

Emme olleet tarpeeksi vahvoja,
se ei ollut meidän tehtävämme.
Emme tienneet mitä tehdä,
emme tehneet mitään.

Katsoimme vierestä kun sinä tuhosit elämääsi.
Katsoimme liian läheltä.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot