Tässä nyt, kohta...?

Runoilija sissar

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 21.3.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Tässä sitä ollaan, Taas

Halataan, suudellaan, rutistetaan ja kaikki särkyy.

Nousen bussiin ja laitat kätesi vasten ikkunaa,
laitan omani toiselle puolen lasia,

katsomme toisiamme,
ja itkemme.

Bussi lähtee ja kaikki rikkoutuu.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

eikä.. ;'o
sairaan kaunis<3
hyvää synttärii 8>

-> suosikkeihin !
tää on ´hirveen ihana,
hienosti kirjoitettu.
tulee mieleen omat kokemukset,
parin viikon takaa.:( <3
mut onnea !

Ihanaa tuo käden laittaminen ikkunan läpi vasten toisen kättä... vaikkakin runossasi kipeää.

Onnistunut Tunneruno.

 

Käyttäjän kaikki runot