Suomalaiset

Runoilija sissar

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 21.3.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Miksi suomalaisia pukee sininen väri?
He ovat kylmiä.

Vakavia kuin kylmä kallio.

Ailahtelevia kuin sininen vesi.

Kylmiä toisilleen.

kaikilla on kiire,
ei ole aikaa ystäville,
perheelle,
eikä edes sille kaikista tärkeimmälle.

Sekin pieni aika joka on,
täytyy ottaa jostain muualta.

Selite: 
Tänään kattelin itteäni peiliin, ja mulla oli päällä sininen paita, ja kasvoilla tuima ilme. Tuli vaan mieleen.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot