Iän lisääntyessä

Runoilija Sampo jr

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 21.3.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Iän lisääntyessä Opin
paidan päälläni pitämään,
sitten jäämään paikalleni.

Mutta vieläkään en ole oppinut
hiljaisuuteen pysähtymään.

Vieläkään en osaa laulaa,
ja mietin, tarvitseekokaan:
Ehkä vielä joku päivä
opin huokaamaan

Selite: 
Hasardi ja Kaunis mies
Kategoria: 
 

Kommentit

pidän tästä runosta tavattoman paljon.

Viisautta hienossa runossasi.

Hieno.

Pidän tästä runosta, siinä on syvällinen ja arvoituksellinenkin sävy.

pidän tästä runosta tavattoman paljon.

Viisautta hienossa runossasi.

Hieno.

Pidän tästä runosta, siinä on syvällinen ja arvoituksellinenkin sävy.

 

Käyttäjän kaikki runot