Viimein opin kertotaulun

Runoilija Sampo jr

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 21.3.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Onko silloin vanha,
kun jarin tangot tuntuvat kolahtavan,
eikä vain pintaan?

Onko silloin rakastunut,
kun ei osaa olla ilman toista,
mutta ei ymmärrä ongelman olevan siinä?

Onko silloin tosissaan, vai kertakaikkisen hullu,
kun sanoisi tahdon,
jos joku kesken unien herättäisi?

Olenko minä sinulle ilmaa,
kun opiskelen ihosi poimuja
hymysi hennossa kajossa?

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Pidän tästä. Muuta en oikein osaa sanoa :). Pidän kysymysten käytöstä rakenteessa ja viimeinen säkeistö jää omituisesti vaivaamaan mieltä.

kaunis runo, haikean herkkä ja hieno

 

Käyttäjän kaikki runot