Nimetön

Runoilija Sampo jr

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 21.3.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Löysin itseni toiselta puolelta
(tätä maata)
vaikka istuin yhä tässä
uupumus vei minusta voiton
ja päästäni
kuului levoton tuulen humina

Minä kaipasin jonnekin
minä kaipasin syliin
lähelle kaipasin
Nauruun ja kosketukseen

Uuden hurmaa minulla oli
niin suunnaton ikävä
suunnaton ikävä
tuntea, että elää
minä kaipasin tätä maata
ja rakastuin uudelleen
-väittelin sydämen kanssa
sylipainiottelu kesti
pitkälle aamuyöhön

Yksin minä valvoin
kelmeän valoni kanssa

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot