Nimetön

Runoilija sodapop

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 19.3.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Meri onkin punainen ja petollinen.
Voisiko se antaa minulle kaipaamaani hyväksyntää?
Kaikki on liian suurta. Tai ehkä itse olen vain niin pieni ja voimaton.
Mä olen vain pieni hiukkanen suuressa maailmankaikkeudessa.
Vain pieni petollinen puhallus ja olen poissa.
En osaa hallita itseäni.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot