eksyksissä

Runoilija sodapop

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 19.3.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Ei sitä kukaan tuntenut.
Se oli jokaiselle erilainen.
Toiselle se saattoi olla lämmin.
Toinen piti sitä suorastaan julmana.
Mutta kukaan, ei kukaan tiennyt sen pahinta ongelmaa.
Tulevaisuutta se ei pystynyt katsomaan muuta kuin sumean usvan läpi.
Se ei nähnyt eteenpäin ja oli siksi niin kovin eksyksissä.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot