Sulaa

Runoilija lizbeth

nainen
Julkaistu:
3
Liittynyt: 12.5.2014

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Jos kohtaisimme jossain

uskaltaisitko hämärässä

luovuttaa epävarmuutesi

rakkauden käsiin

Kokeile jäätä

Jos se ei kanna

Se ei tarkoita mitään muuta kuin

että sinä saat sen sulamaan.

Juuri sinä.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot