liiallista rakkautta

Runoilija demo

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 1.5.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Pelkään että olet hajoamassa käsiini,
miten estän sen?
mitä minä voin tehdä?

en oikein osaa pitää sinua pystysä,
niinkuin en kunnolla itseänikään.

sinun on paha olla,
haluat satuttaa itseäsi,
tiedän kuinka kärsit koska et voi tehdä niinkuin pääsi käskee
koska satuttaisit sillä minua,

minun niin tekisi mieli antaa sinulle lupa siihen,
lupa tehdä väärin,
koska en haluaisi nähdä rakkaimpani kärsivän
ja tappelevan päänsä kanssa,

mutta en voi,
en voi antaa lupaa siihen!
en vain voi!
se olisi niin väärin sinua kohtaan,
se sattuisi minuun niin.
en tiedä kestäisinkö sitä?

olen tajunnut yhä selvemmin kuinka tarvitsen sinua elämääni.
kuinka haluan sinut vierelleni,
en voisi enkä haluaisi elää ilman sinua.

olet kuin ilmaa minulle.
elin tärkeää,
ilman sinua olen kuollut.

suudelmasi sai minut heräämään koko elämäni mittaisesta sumusta.

silti aina silloin tällöin mietiskelen että miten kävisi jos menettäisin sinut?
miten pärjäisin?
miten sinä pärjäisit?

tuntisin suurta tuskaa ja surua.

kuolisin.

se olotila on niin tuttu että sitä kaipaa.
vaikkei vieläkään päivät ole helppoja.

mutta nyt on kaikki kuitenkin niin toisin.
kaikki on lähes hyvin.

jos edes ajattelen että kuuluisit jollekkin toiselle.
tunnen suurta vihaa ja mustasukkaisuutta.
vihaa koska en haluaisi antaa onneani kenellekkään muulle.
se on minun!
olen vihdoin löytänyt sen elämääni ja aion pitää sen.

samoin kun mietin sinun entisiä rakkaitasi.
sitä että joku oli ennen minua.
olen mustasukkainen.
vaikka olisi tyhmää edes kuvitella että olisin ensimmäinen kaikista.
ainoa.

enkä voi olla ajattelematta "teidän aikojanne"
mietin kuinka onnellinen olet ollut silloin?
mitä olet tuntenut?

en voi olla lukematta runojasi jotka kertovat edellisestä rakkaastasi.
olen kai masokistinen siinäkin mielessä että luen niitä
koska ne saavat minut tuntemaan jotain todella epämiellyttävää.
en tiedä nimeä sille tunteelle.

minä vain rakastan sinua niin paljon!
pelkään että se menee yli?
haluan vain sinun onneasi.
en halua rajottaa tai ahdistaa sinua mitenkään.

haluan auttaa sinua pysymään pystyssä ja jatkamaan.

anna anteeksi kaikki virheeni.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

todella herkkä ja surumielisen hellä runo. kipua ja tuskaakin kuuluu rakkauteen~
kaunis.

 

Käyttäjän kaikki runot