Muisto menneeltä kesältä

Runoilija katytoo

nainen
Julkaistu:
6
Liittynyt: 20.1.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Työssä käyvä hoivaava asioiden hoitaja,aviossa mutta myös yksinhuoltaja usealle lapselle.
 

Ensitapaaminen, ihastus.
Puhetta ja varovaista tunnustelua,
käsi kädessä, toisen sormia hivellen.

Kaunis kesäpäivä, auringon paiste.
Penkki, se oli sininen..meidän.

Rakastuminen, upea tunne, uuden alku.
Luottamus ja hyvinvointi, paljon helliä sanoja.

Katseita, ainutkertaista olemista.
Sinun kanssasi, sieluntoveri,
sydänystävä,
rakas ihmiseni.

Ihanat kesäpäivät luonasi,
minun sydämeeni ikuisesti valettu.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot