Meren oma

Runoilija Mirados

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 19.1.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

En oo mikään runoilija, mut tuntuu hyvältä kasata ajatuksia tällä tavalla. Jotkut on mun elämästä, mutta suurin osa kuitenki mielikuvituksen tuotetta.
 

Päästät minut putoamaan
kohti kuohuvaa kuolemaa.
Luulin, että oot mun kallioni,
mutta pelko sinut hauraksi paljasti.
Liian myöhään sen ymmärsin
kavaluuden ja julman luontosi.
Luotin, uskoin ja rakastin,
mutta kaiken turhaan peliin pistin.
Ja kun jalkani reunalta lipesi
sinä vierestä kylmästi seurasit.
Meri minua enemmän halusi
ja syleilyynsä hukutti.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot