Taivaalle kiivenneet unet

Runoilija Tamaris

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 21.6.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Uudella nimimerkillä, ehkä myös uusia tuulia, tiedä häntä... ja jotain vanhaa myös.
 

Sinä yönä ei unia tarvittu
Ne kipusivat taivaalle nukkumaan
jotta me saimme jakaa toisemme

Tuon yön tarinan kuulen nytkin
ihan pienen pienen hetken
jossakin soittelevan tulevien
päivien valon sävelen

Jolloin sinun hymystäsi
syttyy silmiini kauan
kadoksissa olleet

tähdet

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Kaunis tunnelmapala -
kadehdittavaa. =)

Huikea.

Kaunis, hyvä runo

Tästä pidän. Aito ja sujuva kerronta. Käy korkeallakin mutta ei ylisanoilla.

Liikautti sydäntäni...
Kiitos.

Sykähdyttävä.

 

Käyttäjän kaikki runot