Dont Cry- Ethän itke vastatuuleen

Runoilija Tamaris

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 21.6.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Uudella nimimerkillä, ehkä myös uusia tuulia, tiedä häntä... ja jotain vanhaa myös.
 

Et koskaan hänen
lämpöönsä nukahtanut

Et koskaan saanut
paljaalle selälle antaa
suudelmaa

Jokin sai hänet niin
lähellesi kaukana ollessaan

Kaukana



Poissa



siitä missä
hänen kuuluisi hengästyä
kanssasi kaipuusta
jota sanoilla kasvatitte
niin kauan

Sanoilla puhallat elämän
tähän kaipaukseenkin
mikä ei ota lopputekstejä vastaan

Elämä on mysteeri
Hän on vain haave

Viimeinen

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Elämä on mysteeri
mutta sen lumo on toivossa -
kuten hakeankauniin runosi rivien väleistä
voi aavistaa.
Kiitos, lukunautinnosta.

mielenkiintoin teos...

Herkkä, kaihoisa runo

Vahva tunne runossa!

Ihan tod tod hyvä runo!!!
Sanat soljuu, ja tunnelma vie väkisinkin mukanaan niin että tahtoo lukea useasti... useasti...
Aina tykkään enempi ja enempi...

Olen näkeväni ratsuja ja villihevosia.

 

Käyttäjän kaikki runot