Niin väärä on aika

Runoilija Tamaris

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 21.6.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Uudella nimimerkillä, ehkä myös uusia tuulia, tiedä häntä... ja jotain vanhaa myös.
 

Laitan sydämeni hyllylle
ja tutkin itseäni pelkillä
ajatuksilla jotka sulavat
yhdeksi mykkyräksi
jota jotkut kutsuvat
itsekkyydeksi

Väärä on tämä aika
kaikkeen siihen
mielettömään jonka
haluaisin sinun
kanssasi jakaa

Sillä sinä olet tuonut
elämääni hennon vihreyden
ja tiedän että olen vihdoin
nähnyt graniitin läpi uusin silmin

Väärään aikaan

Kohta jälleen olen
se sama hengetön itseni
joka kulkee värittömässä
sumussa ja itkee

Puhaltaisitko silloin vihreyden uudelleen, Rakkaani?

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Vahvoja tunnekuohuja ja haikeita ajatuksia koskettavassa runossasi.

Tuo hento vihreys säväyttää koko hienon runosi... lukijakin voi sen tuntea.

Pidin.

Herkkä, hyvä runo

Runossa ristiriitaa, kuten elämässä aina.
Alku vetää lukijan mukaansa vahvasti, ja jatkuessaan runo siirtyy epävarmuuteen,
hieman kuin masennukseen. Itkuun.
Lopun kysymys on aiheellinen.
Sillä Rakkaus ei katoa huonoinakaan aikoina!

 

Käyttäjän kaikki runot