Hiljaiset askeleet

Runoilija Enkelinkyynel

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 18.3.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Olen 18-vuotias tyttö ja olen kirjoitellut nyt viiden vuoden ajan. Löytyy omakohtaisia kokemuksia, mutta myös paljon runoja, joissa ei ole taustaa omana itsenäni.
 

Istun yksin huoneessani
ja kuulen hiljaisia askelia.

Askeleet ovat enkelinkeveitä
ja liikkuvat tahdilla sulavalla.

Ovi narahtaa hiljaa raolleen
ja kuulen askelten seisahtaneen.

Nousen tuolilta varoen ja ihmettelen
mikä on tuo saapuva kummajainen.

Näen pienen karvaisen otuksen
joka rientää jalkoihin kiehnäten.

Miau!

Selite: 
Kissat ovat elämän ihana ihme <3
Kategoria: 
 

Kommentit

synttärionnittelut sinne hiljaisien askelien sekaan :)

Kaunis ja suloinen runo.
Sai hymyn huulille. :)
Onnea.

 

Käyttäjän kaikki runot