Sirpaleet

Runoilija Enkelinkyynel

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 18.3.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Olen 18-vuotias tyttö ja olen kirjoitellut nyt viiden vuoden ajan. Löytyy omakohtaisia kokemuksia, mutta myös paljon runoja, joissa ei ole taustaa omana itsenäni.
 

Minä syvennyin taas oman mieleni harmaaseen maisemaan
Kädessäni oleva peili lipesi käsistäni ja paiskautui särkyen maahan

Pystyin näkemään sirpaleissa oman elämäni, omat hetkeni

Isoimmat sirpaleet kertoivat suurista teoista ja muutoksista
Niistä, jotka näkyvät ulospäin ja aiheuttavat kohinaa ympärilläni

Mutta ne kaikkein pienimmät sirpaleet, ne mitä kukaan muu ei nähnyt
Olivat pahimpia virheitä, pahimpia sanoja ja tekoja lähimmäiselle
Ne tunkeutuivat syvälle ihon alle ja pysyvät siellä ikuisesti

Vain minä tunnen niiden aiheuttaman viiltävän tuskan

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Suruisa
tosi hyvä
ajatteluttaa runosi

Suruisa
tosi hyvä
ajatteluttaa runosi

 

Käyttäjän kaikki runot