Minä rakastan sinua

Runoilija Enkelinkyynel

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 18.3.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Olen 18-vuotias tyttö ja olen kirjoitellut nyt viiden vuoden ajan. Löytyy omakohtaisia kokemuksia, mutta myös paljon runoja, joissa ei ole taustaa omana itsenäni.
 

Minä rakastan kuunnella hiljaista tuhinaasi,
kun sinä nukut vierelläni.

Minä rakastan koskettaa ihoasi,
kun sinä olet lähelläni.

Minä rakastan pitää sinua kädestä,
kun kuljemme kaupungilla.

Minä rakastan hennosti pussata sinua,
kun tahtoisin suudella.

Minä rakastan katsoa hymyä huulillasi,
kun sinä olet onnellinen.

Minä rakastan lohduttaa sinua,
kun sinä olet surullinen.

Selite: 
Rakkaalle poikaystävälle, jonka kanssa yhteistä matkaa on kuljettu yli 3 vuotta.
Kategoria: 
 

Kommentit

Oi! Tästä tuli hyvä fiilis! Onnea teille! :)

Oi! Tästä tuli hyvä fiilis! Onnea teille! :)

 

Käyttäjän kaikki runot