Kallion reunalla

Runoilija Enkelinkyynel

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 18.3.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Olen 18-vuotias tyttö ja olen kirjoitellut nyt viiden vuoden ajan. Löytyy omakohtaisia kokemuksia, mutta myös paljon runoja, joissa ei ole taustaa omana itsenäni.
 

Tyttö astuu kallion reunalle

Tuuli puhaltaa, se ulvoo surullisena

Tyttö on juuri menettänyt läheisen

Hän tietää ettei mikään palaa ennalleen

Tyttö ottaa askeleen ja putoaa kohti tuntematonta

Hän tuntee vihdoinkin hetken aikaa täydellisen vapauden

Lopulta kaikki pimenee ja tuulen ulina hiljelee

Tyttö avaa silmänsä ja hymyilee

Hän on onnellinen, hän on päässyt taivaaseen

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Koskettava

Koskettava

 

Käyttäjän kaikki runot