Syyllinen

Runoilija Afasia

nainen
Julkaistu:
5
Liittynyt: 3.4.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Joskus lampullakin sytyttää.
 

Surkea on lapsi
joka kuulee outoja sanoja
painavista seinistä

Siellä puhutaan pettämisestä
sanotaan huora ja paskapää
Avioero, lapsi sulle jää

Ei auta selittää
kun lapsi katsoo omasta sanakirjastaan
minun vikani

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Todella hieno!

Pysäyttävä.
Ei auta selittää
kun lapsi katsoo omasta sanakirjastaan

niinpä

 

Käyttäjän kaikki runot