Sokea ja hurja

Runoilija Afasia

nainen
Julkaistu:
5
Liittynyt: 3.4.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Joskus lampullakin sytyttää.
 

Tanssin tulta hiuksissa, hiekkaa varpaissa
silmissä kipinöitä ja haaveita
haasteita ja liekkejä nielien
ottaisin käsistä ja pyörisin

Näyttäisin sinulle huimaavaa
vapauden tanssia, jazzia ja soulia
katso sieluun, älä pidemmälle
olen täydellisen peloton
kädet irti maasta ja jalat taivaasta
pääni ei leiju vaan hiusteni lailla hulmuaa

Löysään paitani solmua
tiukemmalle katse horisonttiin
pilviin, silmiin
otat kiinni tuulelta tuoksuen
en väistä ja maistan
hiekan ja jonkin puhtaan
sen hetken havaitsen
kunnes olen taas tanssini orja

Kohti kokon keskikohtaa
sisemmäs tuleen ja kuumaan
uskonnottoman helvetin huumaan
huomaan, lennän kohti taivasta
kunnes putoan vapauteeni

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

hyvä ja lopussa vaan paranee

 

Käyttäjän kaikki runot